Vores
Profil

Vi er hudpleje

Beiersdorf A/S er baseret i København og har omkring 35 medarbejdere. Med vores brands NIVEA, NIVEA MEN, Eucerin, Labello og Hansaplast fokuserer vi mest på behovene hos vores forbrugere.

Beiersdorf A/S er en af mere end 150 internationale datterselskaber af kosmetikselskabet Beiersdorf AG, som er baseret i Hamborg, Tyskland. I mere end 130 år har vi været dedikeret til at møde vores forbrugernes individuelle behov, og anses for at være opfinderne af den moderne hudpleje. Vores internationale succes er baseret på vores forsknings- og udviklingsekspertise, vores innovative produkter, og vores stærke brands. Beiersdorf’s NIVEA er verdens hudpleje brand Nr. 1*. Andre navne i sin vores succesfulde internationale brand portefølje omfatter Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4, og Hansaplast. Datterselskabet Tesa A/S er en af verdens førende producenter af selvklæbende produkter og systemløsninger til industrien, håndværksvirksomheder og forbrugere.

* Kilde: Euromonitor International Limited; NIVEA som paraplymærke i kategorierne kropspleje, ansigtspleje og håndpleje; målt på detailværdi, 2018.

Vi vil være nummer et indenfor hudplejefirmaer.
Sisse Langvad
Om Beiersdorf
 • Grundlæggende viden

  Beiersdorf anses som opfinderen af moderne hudpleje
  Hver enkelt medarbejder bidrager til virksomhedens succes og fortsatte udvikling
  I vores produktudvikling fokuserer vi på regionale egenskaber og forbrugernes behov
  Nivea brand'et har haft succes på markedet i over 100 år
  Innovative produkter og stærke brand er grundstenen for vores succes